پاورپوینت درمورد روشهای سنجش نسبت درصد چربی شير

دسته بندي : علوم پایه » شیمی
قسمتی از متن:
روشهای سنجش نسبت درصد چربی شير به سه دسته تقسيم می گردند:
دسته اول_ روشهای حجمی
در اين دسته از روشها قسمت غير چرب شير در اسيد سولفوريک حل شده و قسمت چرب پس از سانتريفوژ کردن در ستون مدرجی اندازه گيری می شود. روشهای حجمی بعلت سرعت در عمل در آزمايشهای روزانه بکار ميروند. مهمترين و متداولترين روشهای حجمی عبارتند از: روشهای Gerber و Babcock
دسته دوم_ روشهای وزنی
در اين روشها چربی شير بوسيله انحلال در يک ماده حلاله چربی استخراج می گردد. روشهای وزنی از روشهای حجمی دقيق تر بوده و معمولاً بعنوان مقايسه و در کارهای تحقيقی مورد استفاده قرار ميگيرند. مهمترين و متداولترين روشهای وزنی عبارتند از: روشهای Rose-Gottlieb و   Adem-Meillere
دسته سوم_ روشهای طيفی
: در اين روشها از اصول اسپکتروفوتومتری استفاده ميشود. مهمترين و متداولترين اين روشها در حال حاضر روش Milko-Tester Mk II ميباشد که برای تعيين نسبت درصد چربی شير کامل, شير پس چرخ و خامه بکار ميرود.


فهرست مطالب:
روشهای سنجش نسبت درصد چربی شير به سه دسته تقسيم می گردند:
دسته اول_ روشهای حجمی
دسته دوم_ روشهای وزنی
دسته سوم_ روشهای طيفی
1- روش ژربر
وسائل لازم برای آزمايش
وسائل لازم برای سنجش چربی شير به روش ژربر عبارتند از:
1-چربی سنج
2-سانتريفوژ
3-وسائل اندازه گيری
4- حمام آب
معرفهای لازم برای آزمايش
2- الکل آميليک C5H11OH  :
طرز عمل
نتيجه گيری:
توضيح درباره درجه بندی چربی سنجها و قرائت نتيجه:
اشکالات کار
شستشوی چربی سنجها
دسته بندی: علوم پایه » شیمی

تعداد مشاهده: 2060 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.ppt

فرمت فایل اصلی: ppt

تعداد صفحات: 40

حجم فایل:244 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    فایل در قالب پاورپوینت وقابل ویرایش