پاورپوینت درمورد HACCP در توليد بستنی

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع غذایی
مقدمه:
بستنی (Ice cream) فرآورده لبنی منجمد آماده مصرفی است که اط شير گاو و يا گاوميش از طريق ترکيبل و فرآيند مناسب بر روی خامه يا ساير فرآورده های لبنی با شکر و مواد طعم دهنده خوراکی بدست مي آيد. همچنين حاوی, پايدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ های خوراکی مجاز نيز ميباشد.اين برنامه صرفاً ةک فرآورده يعنی "بستنی" را پوشش مي دهد. اگر شرکت بخواهد فرآورده های ديگری را توليد کند بايد برنامه ديگری نيزتدوين نمايد.


فهرست مطالب:
برنامه الگويي HACCP برای توليد بستنی
1. توصيف فرآورده:
جدول توصيف فرآورده بستنی
2. فرآيند توليد:
3. شناسايي و ارزيابی مخاطره ها و تعيين CCPs
جدول شناسايي و ارزيابی مخاطره در مراحل توليد بستنی در شرکت...
شناسايي CCPs با به کارگيری درخت تصميم گيري CCP در فرآيند توليد بستنی
برنامه HACCP برای توليد بستنی در شرکت...
دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 1921 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.ppt

فرمت فایل اصلی: ppt

تعداد صفحات: 27

حجم فایل:1,583 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    فایل درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش