پروژه کارآفرینی شرکت تولید و بسته بندی چای

دسته بندي : کارآفرینی » صنایع غذایی
مقدمه:
چای که به زبان انگلیسی TEA و چینی TAY یا CHAI نامیده می شود، به صورت درخت یا درختچه و مخصوص مناطق استوایی و اطراف آن است. بوته چای دارای برگهای ساده، غالباً پایا، متناوب و گل هایی معمولا نر - ماده و منظم است. چای دارای دو گونه مهم چینی CAMELLTA SINESIS و آسامی CAMELLTA ASSAMICA  و یک زیر گونه کامبوجی می باشد. چای را از سرشاخه های جوان و ترد شامل دو یا سه برگ و جوانه های ناشکفته انتهایی و با عملیاتی چند بر روی آنها می سازند.
چای نوعی نوشیدنی بسیار رایج است که مانند قهوه در ردیف رایج ترین و مهم ترین نوشابه های مطبوع و مورد مصرف در بیشتر جهان می‌باشد.
چای دارای اهمیت غذایی ودارویی بسیاری است. ولی مهم ترین اثر آن تاثیر برروی سیستم اعصاب و در نتیجه رفع خستگی و ایجاد آرامش در انسان است چای دارای مقادیر قابل توجهی پروتئین. هیدراتهای کربن وانواع مختلفی از ترکیبات شیمیایی می باشد . چای دارای اثر انرژی زایی بالایی می باشد . بطوری که یک فنجان چای ۴ کیلو کالری انرژی به بدن می رساند. مصرف زیاد چای می تواند باعث طپش قلب، عصبانیت، اضطراب، بی خوابی و لاغری شود.

فهرست مطالب:
فصل اول: معرفی طرح
1-2-مشخصات محصول
فصل دوم: ظرفیت ها
2-2-تعیین ظرفیت انجام فعالیت
2-3-برآورد میزان مصرف مواد اولیه و قطعات خریدنی
2-5-معرفی تجهیزات و تاسیسات عمومی
فصل سوم:  معرفی نیروی انسانی
1-3-  برآورد پرسنل تولیدی
2-3-پرسنل اداری و خدمات
فصل چهارم: معرفی هزینه ها
تعریف هزینه های سالیانه
برآورد هزینه استهلاک
فصل پنجم: شرح فرآیند و اطلاعات فنی مورد نیاز 
مقدمه
خواص چای   
 تاریخچه چای
کشت چای درایران
 مشخصات چای
تقسیم بندی چای از لحاظ زراعی 
 انواع چای 
ترکیبات چای 
ارزش غذایی چای 
مراحل تولید چای 
مراحل تولید چای به شیوه ارتدوکس (سنتی)
درجه بندی چای 
رنگ چای 
نقش چای در پیشگیری و درمان انواع بیماریها 
طرز دم کردن چای 
چند پیام بهداشتی 
تقلب در چای 
استانداردهای بسته بندی چای 
نوعی دیگر از مراحل توليد چاي
مرحله اول: دريافت برگ سبز چاي
مرحله دوم: پلاس  
تراف ها
مرحله سوم: مالش
دستگاه مالش
مرحله چهارم:‌ تخمير
مرحله پنجم: خشك كردن
دستگاه خشك كن
مرحله ششم: جدا سازي و سورتينگ
مراحل تولید
اکسیده شدن (تخمیر)
مراحل
علم شیمی
گرمایش
تغذیه خشک کننده با هوای گرم و هوای جاری
هوای جاری
درجه بندي و دسته بندي
بسته بندي
چای مرغوب، چای نا مرغوب   
چای مرغوب 
 این لكه‌های روغنی 
چای كدر یا پررنگ 
چای‌ درمانی‌
نقش‌ چای‌ در پیشگیری‌ و درمان‌ انواع‌ بیماری‌ها 
چای‌های معطر
خصوصیات محافظتی چای   
اثرات دیگر چای 
فصل ششم: خلاصه مطالعات فنی و نتیجه گیری
جمع بندی مشخصات اصلی طرح تولید
نتيجه گیری 
دسته بندی: کارآفرینی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 4135 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 46

حجم فایل:374 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده در اجرای طرح کارآفرینی و ارائه دانشجویی

  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل word و قابل ویرایش