پروژه کارآفرینی بسته بندی گوشت قرمز

دسته بندي : کارآفرینی » صنایع غذایی
بخشی از مقدمه:
بسته بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سال هاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می بخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است.
نظریه پردازان بازاریابی، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive، چنانچه از ئاژه بکار گرفته شده برای این نقش ها نیز برمی آید نقش نخست به وجه نگهداری و دوام ئحاصل از بسته بندی و نقش دوم به جنبه آگاهی دهنده و پیش برنده بسته بندی اشاره دارد.
از دیگر سو توجه ناکافی به موازین بسته بندی بهداشتی موجب گشته است که محصولات مختلف غذایی کشور علیرغم دارا بودن کیفیت بسیارخوب در بدو تولید به دلیل پیدایش پاره ای آلودگی های ثانویه و یا عرضه در اندازه ها و اشکالی خارج از استاندارد یا پسند بازار هدف نتوانند به بازارهای جهانی راه یافته و مسیر را برای افزایش سطح تولید داخلی هموار نمایند. بدیهی است با اجرای طرح های فرآوری و بسته بندی بهداشتی، محصولات غذایی تولیدی کشور، قابلیت رقابت با محصولات مشابه خارجی را در بازارهای جهانی خواهند داشت. ...

فهرست مطالب:
فصل اول: کلیات

1-1 مقدمه
1-2 نام کامل طرح و محل اجرای آن
1-3 مشخصات متقاضیان
1-4 دلایل انتخاب طرح
1-5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه
1-6 وضعیت و میزان اشتغالزایی
تاریخچه و سابقه مختصر طرح
گوشت قرمز و نگهداری آن
گوشت از نظر استاندارد
گوشت لخم چیست؟
فرآورده گوشتی چیست؟
دسته بندی گوشت های مصرفی
ارزش غذایی گوشت
ارزش غذایی
اهمیت غذایی گوشت
آلودگی گوشت
مروری بر آلودگی گوشت
ويژگيهاي ظاهري گوشت قرمز
مجوز های قانونی
مراحل صدور جواز تاسیس
شرايط عمومي متقاضيان ( اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي ) دريافت جواز تاسيس
مدارك مورد نياز
اصلاحیه جواز تاسیس
تعریف
صدور پروانه بهره برداری
مراحل صدور توسعه طرح
فصل دوم: روش انجام کار
گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :
بازدید از کارخانه بسته بندی گوشت قرمز
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده
فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها
فهرست مواد مصرفی مورد نیاز
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار
روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش  کالا )
فصل سوم: امور مالی طرح
1- سرمایه گذاری ثابت طرح
1-1- زمین
2-1- محوطه سازی
3-1- ساختمانها
4-1- تأسیسات و تجهیزات
5-1- ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی
6-1- وسایل نقلیه و وسایل حمل و نقل داخل کارخانه
7-1- تجهیزات اداری و کارگاهی
8-1- هزینه های قبل از بهره برداری
هزینه های ثابت طرح
2- هزینه های جاری طرح
1-2- مواد اولیه و بسته بندی
2-2- حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی
3-2- حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی
4-2- هزینه سوخت و انرژی
5-2- استهلاک و تعمیر و نگهداری
جدول هزینه های جاری طرح
6-2- جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید
سرمایه در گردش
جدول سرمایه گذاری
نرخ بازدهی سرمایه
دوره بازگشت سرمایه
ارزش افزوده ناخالص
فصل چهارم: جمع بندی، نتیجه گیری و پیشنهادات
نتایج حاصله از اجرای طرح
دسته بندی: کارآفرینی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 4813 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 35

حجم فایل:723 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده در اجرای طرح کارآفرینی و ارائه دانشجویی

  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل word و قابل ویرایش