بررسی آزمایشات شیمیایی لبنیات

دسته بندي : علوم پایه » شیمی
معرفی شرکت:
شرکت آساک سنجش شرق در سال 1381 به شماره ثبت 575 با انگیزه اشاعه فرهنگ استاندارد و پاسخگوئی به  نیازهای واحدهای صنعتی- خدماتی و همچنین بازرگانان، با شاخه های فعالیتی گسترده از جمله کنترل کیفی کالاهای بازرگانی (سورویانس)، ایجاد آزمایشگاه اکرودیته، برگزاری دوره های آموزشی و مشاوره در زمینه استانداردهای ملی و بین المللی در استان خراسان تاسیس گردید. شاخه های فعالیتی شرکت به ترتیب بدین شرح خواهد بود: ...

فهرست مطالب:
شير
تركيبات شير
عوامل موثر در تركيبات شير
نژاد
فصل
سن
نسبت ويت
حالت قليايي و اسيدي
شير معمولي و غير مرضي
استاندارد شير
شير حرارت نديده
شير پاستوريزه
شير استرليزه
شير استرليزه UHT
روش آزمون
تعيين مقدار چربي شير
تعيين اسيديته شير
تعيين درصد ماده خشك
تعيين دانسيته شير
جستجوي تقلبات در شير
پنیر
تعيين مقدار چربي پنير
تعيين اسيديته پنير
تعيين مقدار Ph پنير
تعيين درصد ماده خشك
تعيين نمك پنير
تعيين پروتئين پنير
خامه
استاندارد خامه پاستوريزه در ايران
تعيين مقدار اسيديته خامه
تعيين مقدار چربي خامه
كره
استاندارد كره پاستوريزه
ويژگي هاي عمومي
ويژگي هاي شيميايي
تعيين اسيديته كره
تعيين رطوبت کره
تعيين مواد باقیمانده شیر
تعیین درصد نمک کره
تععین چربی کره
دوغ
تعيين مقدار چربي دوغ
تعيين مقدار اسيديته دوغ
تعيين ماده خشك دوغ
تعین میزان نکم دوغ
ماست
تعیین اسیدتیه
تعیین PH ماست
تعیین درصد چربی
تعیین ماده خشک

دسته بندی: علوم پایه » شیمی

تعداد مشاهده: 6059 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 42

حجم فایل:1,898 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته شیمی و مهندسی شیمی


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل word و قابل ویرایش