فایل های دسته بندی صنایع غذایی - صفحه 1

تحقیق در مورد تولید قند

دانلود تحقیق در مورد تولید قند:قند یک محصول استراتژیک می باشد. که از نیشکر و چغندرقند تهیه می شود. نیشکر در منطقه خوزستان کشت می شود و مزیت ان نسبت به چغندرقند در این است که میزان برداشت ان در هکتار بیشتر است. و چون کشت چغندرقند به علت مشکلات کم ابی کم است از اهمیت بیشتری برخودار می شود و تفاوت کارخ

قیمت : 10,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

تحقیق مراحل تولید قند

تحقیق مراحل تولید قند؛ مقدمه: اولین مرحله کارخانه قند، اندازه گیری درصد قند، چغندر می باشد. که عمل بعداز ذخیره سازی انجام می شود. مرحله اول خط تولید شستشو و تمیز کردن چغندرها می باشد، مرحله دوم خلال ریز کردن چغندر و سپس عمل استخراج صورت می گیرد. که بعداز اینکه وارد دستگاه دیفوژن یا دستگاه استخراج ک

قیمت : 9,900 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

گزارش کارآموزی خط تولید شیر

گزارش کارآموزی خط تولید شیر؛ مقدمه: مساحت این کارخانه 4500 مترمربع است و در 5 کیلومتری شهرستان قائن می باشد این کارخانه زیر نظر شرکت DAS انگلیس کار می کند در صدد گرفتن گواهینامه ی ایزو 26000 و HACCP زیر نظرشرکت DAS کارمی کند تمام قوانین GMP و GHP درساخت کارخانه اجرا شده ، تمام تجهیزات از شرکت اسط

قیمت : 9,900 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت حصپ (HACCP) قند و شکر

حصپ و کنترل نقاط بحرانی و اقدام اصلاحی در تکنولوژی قند و شکر

قیمت : رایگان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت تولید کراکر

پاورپوینت آماده ارائه برای تکنولوژی تولید کراکر

قیمت : 3,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

تغذیه افراد

تحقیق 28 صفحه ای ورد

قیمت : 5,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

مجموعه تست زبان تخصصی صنایع غذایی

مجموعه تست زبان تخصصی صنایع غذایی از کتاب های آمادگی آزمون کارشناسی ارشد رشته مهندسی صنایع غذایی - ویژه کنکور با فرمت پی دی اف می باشد که در263صفحه تهیه شده است.

قیمت : 9,900 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

جزوه طراحی کارخانجات صنعتی رشته مهندسی صنایع غذایی

جزوه طراحی کارخانجات صنعتی از کتاب های آمادگی آزمون کارشناسی ارشد رشته مهندسی صنایع غذایی - ویژه کنکور همراه با تست و پاسخ تشریحی با فرمت پی دی اف می باشد که در216صفحه تهیه شده است.

قیمت : 8,900 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

جزوه تکنولوژي مواد غذایی رشته مهندسی صنایع غذایی

جزوه تکنولوژي مواد غذایی از کتاب های آمادگی آزمون کارشناسی ارشد رشته مهندسی صنایع غذایی - ویژه کنکور با فرمت پی دی اف می باشد که در498صفحه تهیه شده است.

قیمت : 12,500 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10قبلی · بعدی