فایل های دسته بندی صنایع غذایی - صفحه 1

HACCP , ISO9001 , ISO22000 , GHP , GMP

در این فایل توضیحاتی در مورد سیستم آنالیز خطر نقاط کنترل بحرانی و همچنین دو مورد از ایزوهای پرکاربرد در صنایع غذایی داده شده است .

قیمت : 8,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

لبنیات

تحقیق درباره لبنیات و خواص آن

قیمت : 5,400 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پودمان آشپزی و سفره آرایی (پخت ماهی و گوشت)

پزشکان می گویند ماهی بخورید و سعی کنید ماهی های متنوعی را در سبد غذایی تان داشته باشید اما وقتی برای خرید ماهی می رویم یا سری به بازار ماهی فروش ها می زنیم با انواع و اقسام ماهی ها روبه رو می شویم و سردرگم می مانیم که کدام یک را بخریم. گاهی هم شاید فقط با توجه به قیمت ها یکی را انتخاب کنیم بدون آنکه

قیمت : 2,800 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

کاربردهای نانو ذرات مغناطیسی در زمینه علوم و صنایع غذایی

پروژه پاورپوینت کاربردهای نانو ذرات مغناطیسی در زمینه علوم و صنایع غذایی

قیمت : 4,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پایان نامه مكانيسم كاهش جذب چربي در سرخ كردن عمقي مواد غذايي

پایان نامه مكانيسم كاهش جذب چربي در سرخ كردن عمقي مواد غذايي،دانلود پایان نامه مكانيسم كاهش جذب چربي در سرخ كردن عمقي مواد غذاييفدانلود رایگان پایان نامه مكانيسم كاهش جذب چربي در سرخ كردن عمقي مواد غذايي،مكانيسم كاهش جذب چربي در سرخ كردن عمقي مواد غذايي،تحقیق مكانيسم كاهش جذب چربي در سرخ كردن عمقي م

قیمت : 9,500 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

گزارش کار آموزی رشته صنایع غذایی در شرکت شیر پگاه

گزارش کار آموزی رشته صنایع غذایی در شرکت شیر پگاه؛ مقدمه : شرکت شیرپگاه تنها شرکت لبنی واقع در خوزستان است که در آن سالن های مجزایی، مسئول تولید ومحصولات مختلف لبنی هستند وهم چنین دارای یک واحد آزمایشگاه در بخش دریافت است وآزمایشهای لازم روی شیر دریافتی انجام میده ویک واحد آزمایشگاه مرکزی می باشد

قیمت : 24,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت فرایند تولید در صنایع لبنی

پاورپوینت رشته صنایع غذایی درباره فرایند تولید در صنایع لبنی؛ توضیحات: ماده اولیه این صنعت شیر است که تحت فرایند فیزیکی یا بیوشیمیایی به یک محصول لبنی تبدیل می شود مانند کره، خامه، ماست، پنیر این صنعت از اواخر قرن 19 بصورت پاستوریزه کردن شیر شکل گرفت و ساختار و ترکیبات آن مشخص شد. صنعت شیر در ایران

قیمت : 4,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت فرآیند تولید شکلات

پاورپوینت رشته صنایع غذایی درباره فرآیند تولید شکلات؛ شکلات مخلوطی ازدانه های برشته ی کاکائو و ذرات فوق العاده ریز شکر یا بدون کره کاکائو می باشد. کره کاکائو چربی است که به طور طبیعی در دانه کاکائو وجود داشته و بسته به محل رویش و درجه رسیدن دانه تا 58 درصد نیز بالغ گردد. دانه کاکائو حاوی بیش از 400

قیمت : 1,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

مقاله ویژگی ها و کاربردهای قندهای الکلی در صنعت غذا

مقاله ویژگی ها و کاربردهای قندهای الکلی در صنعت غذا؛ قندهای الکلی یا پلی اولها جزء قندها یا الکها طبقه بندی نمی شوند، بلکه کربوهیدراتهایی هستند که از طریق هیدروژناسیون کربوهیدراتهای طبیعی بدست می آیند. در تهیه این ترکیبات گروه آلدهیدی یا کتونی با گروه هیدروکسیل جایگزین می شود. این کربوهیدراتها سرطان

قیمت : 4,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10قبلی · بعدی