طرح توجيهي توليد روغن سبوس برنج

دسته بندي : کارآفرینی » صنایع غذایی
مقدمه:
روغن سبوس برنج (Rice Bran Oil) محصولی شگفت‌انگیز است که از پوسته خارجی و قهوه‌ای رنگ برنج که متفاوت از شلتوک است تهیه می‌شود. تنها 8 درصد از مقدار برنج آسیاب نشده را پوسته یا سبوس تشکیل می‌دهد، اما همین مقدار حاوی 15 تا 20 درصد روغن است. سایر اجزا تشکیل دهنده آن اسید اولئیک به مقدار 40 تا 50 درصد و 29 تا 40 درصد اسید اشباع شده می باشد که در جای خود بسیار با اهمیت هستند.
روغن سبوس برنج محصول جدیدی است که چند سالی است وارد بازار شده و در سبد غذایی خانوار جایگاه خود را کم کم پیدا کرده است. روغن سبوس برنج شامل دو نوع خام و خوراکی است. روغن سبوس برنج خام مهمترین روغن در صنایع صابون سازی است. این ماده توسط حرارت دادن سبوس تازه بدست می آید. 

فهرست مطالب:
مقدمه
خصوصیات
خواص تغذیه ای روغن سبوس برنج
کاربردهای روغن سبوس برنج 
روش و مراحل توليد 
ليست تجهيزات و ماشين آلات
تجزيه و تحليل هزينه ها جهت توليد 5 تن روغن سبوس برنج در روز:
- سوله
- تعداد كاركنان 
- زمين و ساختمان 
- تجهیزات و ماشين آلات
- سرمايه ثابت
- سرمايه لازم براي يك ماه كار
- سرمايه لازم براي سه ماه كار
- جمع كل سرمايه
- هزينه توليد ساليانه
- دريافت ساليانه
- سود ساليانه
- میزان برگشت سرمايه (بازدهي)
- نقطه سر به سر 

دسته بندی: کارآفرینی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 8954 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 7

حجم فایل:97 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده در اجرای طرح کارآفرینی
    مناسب ارائه دانشجویی


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب word و قابل ویرایش