تحقیق کامل پیرامون شتر مرغ

دسته بندي : فنی و مهندسی » کشاورزی و زراعت
مقدمه:
مصريان باستان در 2000سال قبل شتر مرغ را براي كشيدن ارابه تربيت مي كردند. آرسينو ملكه مصري بر شتر مرغ زين شده اي سوارمي شده است. گروههاي شترمرغ گاهي اوقات در روم براي كشيدن ارابه ها در مسابقات مورد استفاده قرار مي گرفتند. ژنرالهاي رومي كلاه خودهاي رزمي خود را با پرهاي شترمرغ، به عنوان نشانه اي از رهبري (فرماندهي) مي آراستند. همسران آنها خود را با پرهاي شترمرغ به عنوان سلطنتي مي آراستند و در كارهاي روزمره سوار برشتر مرغ مي شدند. پوسته تخم شتر مرغ در غارهاي چين كشف شد كه متعلق به 2500سال قبل است كه توسط انسانها مورد استفاده واقع مي شدند. شواهدي بدست آمده كه پيشنهاد مي كند كه بوشمن هاي اوليه در افريقاي جنوبي اين پرندگان بزرگ را براي گوشت شكار مي كردند. از پوسته هاي شتر مرغ به عنوان ظروف آب استفاده مي كردند از آنها تخت هاي تزئيني مي ساختند. نقاشي هاي قديمي شتر مرغ، در معابد مصري كشف شدند بيانگر آن است كه آنها تا حدي بوسيله مصريان اهلي شده بودند. شتر مرغ نشانه تِمي ، الهه مصري صداقت و عدالت بوده است. فراعنه و خانواده هايشان جزء طبقات برتري بودند كه مي توانستند داراي بادبزنهاي ساخته شده از پر شتر مرغ باشند. روغن شتر مرغ توسط مصريان و روميان باستان به عنوان ماده آرايشي و براي ماده اي جهت درمان درد و روماتيسم استفاده مي شد. در دهه 1700 ماري آنتوانت پرهاي شتر مرغ را به عنوان يك مد دلخواه زنان مجدداً معرفي نمود. آنچه اتفاق افتاد انفجاري در صنعت پر شتر مرغ بود كه در طول قرن نوزدهم و نيز در قرن بيستم ادامه يافت. در دوره معاصر شتر مرغ، پس ازآنكه به واسطه شكار براي برداشت پرهاي باشكوهش منقرض شده بودند، در اكثر مناطق قلمرو طبيعي است در وضعيت حفاظت شده جنوبي قرارداد. مزارع شترمرغ در حال حاضر به طور گسترده در سراسر دنيا راه اندازي مي شوند. توليد پر، گوشت، روغن و تخم براي بازار جهاني آن مي كنند.

فهرست مطالب:
فصل اول
تاریخچه شتر مرغ
آشنایی با صنعت پرورش شتر مرغ
تاریخچه شتر مرغ
انواع شتر مرغ
محصولات شترمرغ
مشخصات ظاهری شتر مرغ
تولید مثل
پرورش شتر مرغ
تغذیه شتر مرغ
فیزیولوژی هضم
مصرف خوراک و ضریب تبدیل غذایی
موضوع                                                                     
نحوه نگهداری شتر مرغ
آشنایی با بخش های اصلی پرورش شتر مرغ
مطالعه علمی پرورش شتر مرغ
پرورش مولدین
جوجه کشی مصنوعی شتر مرغ
پرورش جوجه
فصل دوم
کشتارگاه
پیشنهاد ضوابط بهداشتی کشتارگاه شتر مرغ
نحوه کار کشتارگاه بهداشت کشتارگاه
فصل سوم
خلاصه ای از بیماریهای شتر مرغ
عفونت های ویروسی
عونت های باکتریایی
قارچها و تخم
انگلهای داخلی
انگلهای خارجی
بیماریهای تغذیه ای
متفرقه
فصل چهارم
شتر مرغ در تایوان
سیستم ثبت اطلاعات تولیدی و بهداشتی مزارع شتر مرغ
مقدمه
اهداف سیستم ثبت اطلاعات
سیستم ثبت و نگهداری اطلاعات تولید
سنجش سلامتی و تولید مثلی
جمعیت دینامیک
مطالعه یک مورد به صورت نمونه
روغن شتر مرغ
فصل پنجم
بررسی مشکلات پرورش اقتصادی شتر مرغ
مقدمه
بدست آوردن پرندگانی با کیفیت بالای گوشت
نتیجه گیری
متن انگلیسی
ترجمه
منابع


دسته بندی: فنی و مهندسی » کشاورزی و زراعت

تعداد مشاهده: 2733 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: Doc

تعداد صفحات: 115

حجم فایل:890 کیلوبایت

 قیمت: 30,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    فایل در قالب word و قابل ویرایش