پاورپوینت حصپ (HACCP) قند و شکر

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع غذایی
فایل بصورت پاورپوینت و آماده ارائه در طراحی زیبا میباشد.
محتوای فایل شامل؛
تعریف و اصول HACCP
نموداری از مراحل تولید قند و شکر
تعیین مخاطرات و علل ایجاد آنها در هر مرحله
اقدام لازم برای پیشگیری از مخاطرات (برنامه حصپ)

دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 3204 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.ppt

فرمت فایل اصلی: pptx

تعداد صفحات: 22

حجم فایل:8,056 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    پاورپوینت در ورژن ۲۰۱۳ ساخته شده است

  • محتوای فایل دانلودی:
    فایل بصورت پاورپوینت میباشد

  • گالری تصاویر :
    پاورپوینت حصپ (HACCP) قند و شکر پاورپوینت حصپ (HACCP) قند و شکر پاورپوینت حصپ (HACCP) قند و شکر