لبنیات

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع غذایی

همه ما می دانیم که لبنیات دارای خواص فراوانی است و در رشد کودکان و نوجوانان نقش زیادی دارد، از سویی کلسیم موجود در لبنیات در استحکام استخوان ها و سلامت دندان ها موثر است. اما در این مقاله می خواهیم شما را با دیگر خواص لبنیات آشنا سازیم، خواصی که معمولا بیشتر افراد با آنها آشنایی ندارد. در مقاله به معرفی و بررسی مهمترین خو اص لبنیات می پردازیم.

کلسیم که نقش اساسی در شکل ‌گیری و استحکام استخوان ها و سلامت دندان ها دارد، از مهم‌ ترین ترکیبات موجود در شیر است.

فسفر که برای بسیاری از واکنش‌های شیمیایی بدن و فعال کردن آنزیم‌ها لازم است و در رشد و ترمیم بافتی دخالت دارد، در میان املاح موجود در شیر حضور داشته و به غیر از آن، سدیم و پتاسیم که در تنظیم اسیدی و بازی بودن سلول‌ های بدن نقش ایفا می کنند، با خوردن شیر دریافت می ‌شوند

فصل اول:شیر………………………………….....................................7

مهم ترین خواص شیر……………………………………………………..8

تاثیر مصرف شیر بر سلامت قلب……………………………………………8

نوشیدن شیر خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد……………………………8

خواص شیر برای ورزشکاران تاثیر مصرف شیر در عضله سازی……………….8

تاثیر مصرف شیر در درمان التهاب مفاصل…………………………………… 9

برای مراقبت از خود در برابر آلودگی هوا شیر بنوشید…………………………. 9

خواص شیر در بارداری…………………………………………………….10

خواص شیر و عسل در‌ پیشگیری از سینوزیت 10……..…………………………

شیر برای بهبود سندرم پیش از قاعدگی……….…………………………… 11

خواص شیر در پیشگیری از سرطان روده……………………………………11

خواص شیر برای لاغری و کاهش وزن.……………………………………11

اسکراب شیر برای لایه برداری پوست………………………………………12

ماسک شیر و جوانه گندم برای رفع چین و چروک صورت  13..…………………

ماسک شیر و اسفناج برای فرم گیری عضلات صور..…….…………………… 13 

شیر کم چرب بهتر است و یا پر چرب؟....…………………………………13


دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 2931 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 51

حجم فایل:1,234 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    51 صفحه با فرمت doc قابل ویرایش و آماده پرینت می باشد.