طرح توجیهی تولید نمک تصفیه شده

دسته بندي : کارآفرینی » صنایع غذایی
خلاصه طرح:
در این طرح به بررسی تولید نمک تصفیه شده  پرداخته شده است، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است، این طرح شامل چهار فصل میباشد، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه، تاریخچه، مجوز های قانونی مورد نیاز، وضعیت بازار، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است، بازدید از واحد کاری مشابه، نیروی انسانی، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است (طرح توجیهی یا BP)، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز، میزان سرمایه گذاری، مواد اولیه مورد نیاز، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد.

فهرست مطالب:
خلاصه طرح
فصل اول: کلیات    
1-1 مقدمه
1-2 نام کامل طرح و محل اجرای آن
محل اجرا
1-3 مشخصات متقاضیان
1-6 وضعیت و میزان اشتغالزایی
مجوز های قانونی
مراحل صدور جواز تاسیس
شرايط عمومي متقاضيان ( اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي ) دريافت جواز تاسيس   
1- اشخاص حقيقی   
2- اشخاص حقوقی   
مدارك مورد نياز
اصلاحیه جواز تاسیس
تعریف
صدور پروانه بهره برداری
مراحل صدور توسعه طرح
فصل دوم: روش انجام کار    
گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه
بازدید از کارخانه تولید نمک تصفیه شده   
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده
فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار
روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت (جهت فروش  کالا)   
فصل سوم: امور مالی طرح    
جدول 1  نمونه ترکیب شیمیایی نمک طعام    
جدول 2 ویژگی های شیمیایی و فیزیکی نمک خوراکی   
جدول 3 بیشینه مقدار مجاز آلاینده ها   
جدول 4 افزودنی های مجاز در تولید نمک خوراکی   
شکل 1 سهم کشورهای برتر تولید کننده نمک در جهان در سال 2001   
شکل 2 میزان نمک تولید شده در ایران در سال های (1997- 2003)   
جدول 5 جمعیت تخمین زده شده و مصرف نمک در غذا در نواحی مختلف جهان در سال 1996   
جدول 6 مصرف تخین زده شده نمک خوراکی در جهان طی سال های 1978 تا 1996 بر حسب هزار تن   
جدول 7 نمک مصرف شده بوسیله صنایع غذایی آمریکا در سال های 1995 و 2000 و 2001 و 2002 (هزار تن)   
جدول 8 واحدهای تولیدی فعال در کشور از آغاز برنامه سوم توسعه تا پایان سال 1385   
جدول 9 واحدهای در دست احداث با پیشرفت فیزیکی بیش از 40 %   
جدول 10 بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم توسعه تا سال 1385   
واردات سال 1379   
واردات سال 1380   
واردات سال 1381   
واردات سال 1382   
واردات سال 1383   
نمودار روند واردات نمک از سال 1379 تا 1383   
جدول 11 میزان تولید نمک در کشور بین سال های 1385 - 1379   
نمودار روند تولید نمک در کشور بین سال های 1385 تا 1379   
جدول 12 میزان مصرف نمک در کشور بین سال های 1385 - 1379   
نمودار روند مصرف نمک در کشور بین سال های 1385 - 1379   
صادرات سال 1379    
صادرات سال 1380    
صادرات سال 1381    
نمودار روند صادرات نمک از سال 1379 -1385    
نمودار روند نیاز به محصول تا سال 1389    
نمودار شماتیک گردش مواد در روش انحلال    
جدول 13 لیست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز    
جدول 14 برآورد هزینه تامین ماشین الات و تجهیزات خط تولید    
جدول 15 محاسبه مساحت مورد نیاز طرح    
جدول 16 برآورد مساحت بخش های محوطه سازی    
جدول 17 هزینه زمین ، ساختمان و محوطه سازی      
جدول 18 هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی    
جدول 19 برآورد هزینه وسائل حمل و نقل    
جدول 20 برآورد هزینه های قبل از بهره برداری    
جدول 21 جمع بندی و برآورد سرمایه ثابت    
جدول 22 محاسبه میزان مواد اولیه مصرفی جهت تولید سالیانه 12000 تن نمک طعام    
جدول 23 برنامه تولید سالیانه    
جدول 24 برآورد هزینه تامین مواد اولیه مصرفی    
جدول 25 تعداد نیروی انسانی مورد نیاز طرح     
جدول 26 برآورد برق مصرفی واحد    
جدول 27 میزان آب مصرفی (روزانه)    
جدول 28 تاسیسات مورد نیاز    
جدول 29 برآورد هزینه انواع انرژی
فصل چهارم: جمع بندی، نتیجه گیری و پیشنهادات    
نتایج حاصله از اجرای طرح
دسته بندی: کارآفرینی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 4902 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 47

حجم فایل:1,592 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده در اجرای طرح کارآفرینی و ارائه دانشجویی

  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل word و قابل ویرایش