پروژه کارآفرینی تولید کارامل

دسته بندي : کارآفرینی » صنایع غذایی
مقدمه:
کارامل رنگی است خوراکی، که بطور طبیعی در بسیاری از میوه ها، و ضمن پخت و پز در بسیاری از مواد غذایی به وجود می‌آید همچنین این رنگ از کاراملیزاسیون شکر نیز به دست می‌آید. این ماده ابتدا مایع بوده و کم کم سفت می‌شود. این رنگ آشنا و چشم نواز، در غلضت های مختلف، رنگ های زرد روشن تا قهوه‌ای تیره را ایجاد می‌کند. رنگ خوراکی کارامل، مصارف گسترده در صنایع غذایی و دارویی دارد که از آن جمله اند:
- نوشابه سازی (کوکا کولا) - سرکه سازی
- تولید ماءالشعیر
- تولید نان و شیرینی
- کیک کارامل
- تولید فرآورده‌های گوشتی
- تولید انواع سُس
از کارامل خشک در مخلوط‌های خشک استفاده می‌شود. بیشترین مقدار کارامل در تهیه نوشابه‌های کولادار و محصولات نانوائی مصرف می‌شود.

فهرست مطالب:
فصل اول: کلیات
1-1 مقدمه
فرآیند تولید
1-2 نام کامل طرح و محل اجرای آن
1-3 مشخصات متقاضیان
1-4 دلایل انتخاب طرح
1-5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه
1-6 وضعیت و میزان اشتغالزایی
تاریخچه و سابقه مختصر طرح
رنگ کاراملی
مجوز های قانونی
مراحل صدور جواز تاسیس
مدارك مورد نياز
اصلاحیه جواز تاسیس
تعریف
صدور پروانه بهره برداری
مراحل صدور توسعه طرح
تعریف
مراحل صدور کارت شناسایی
فصل دوم: روش انجام کار
گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه
بازدید از  محل تولید کارامل
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده
فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها
فهرست مواد مصرفی مورد نیاز
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار
توجیه اقتصادی محصول
روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت
فصل سوم: امور مالی طرح
1- سرمایه گذاری ثابت طرح
1-1- زمین محل اجرای طرح
2-1- محوطه سازی
3-1- ساختمان ها
4-1- تأسیسات و تجهیزات
5-1- ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی
6-1- وسایل نقلیه و وسایل حمل و نقل داخل کارخانه
7-1- تجهیزات اداری و کارگاهی
8-1- هزینه های قبل از بهره برداری
جدول هزینه های ثابت طرح
2- هزینه های جاری طرح
1-2- حقوق و دستمزد
حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی
حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی
2-2- مواد اولیه و بسته بندی
3-2- هزینه سوخت و انرژی
4-2-استهلاک و تعمیر و نگهداری
جدول هزینه های جاری طرح
جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید
سرمایه در گردش
جدول سرمایه گذاری
جدول فروش
فصل چهارم: جمع بندی، نتیجه گیری و پیشنهادات
نتایج حاصله از اجرای طرح 
دسته بندی: کارآفرینی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 4438 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 30

حجم فایل:1,054 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده در اجرای طرح کارآفرینی و ارائه دانشجویی

  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل word و قابل ویرایش